Beretning fra U10-pigernes Rørby-tur

U10 Piger deltog i weekenden i Ford Renault Julecup i Rørby. Stævnet startede lørdag kl. 9.30 med indmarch, og kl. 10.00 gik kampene igang.

Pigerne indledte mod Gundsølille (nr. 1 i deres HRØ B-række). Alle puljekampe varede kun 2×7 minutter, så det gjaldt om at komme godt igang. Amalie tager det meste i målet, og da Emma (1 mål) og Stine (2 mål) får scoret i indledningen fører vi 3-1 ved pausen. Denne stilling holder vi til midten af 2. halvleg, men så får Gundsølille hul på bylden og scorer 3 gange, så vi ender med at tabe 4-3. Rigtigt ærgeligt, da det skal vise sig at en sejr ville have betydet en plads i semifinalen!

2. kamp er mod Raklev 3, som udelukkende består af U8-piger årgang 2005. Vi vinder uden problemer 5-1 (mål: Stine 3, Amalie 1, Mia 1) og er klar til sidste puljekamp mod de dygtige piger fra Raklev 1.

Vi har efterhånden spillet en del gange mod Raklevs forskellige hold, og endnu kun vundet over deres 3. hold. På Raklevs førstehold står Laura Løgstrup (som iøvrigt blev kåret til stævnets bedste U10-pigemålmand!) på mål, og i de kampe vi har spillet mod Raklev, hvor hun har været med, har vi aldrig scoret!! Det gør vi heller ikke i denne kamp, men vi holder til gengæld Raklevs målscore nede og taber kun 2-0 til de senere sølvvindere – en rigtig god præstation af vores forsvar og Amalie på målet!

Resultaterne betyder en 3. plads i puljen og en kamp om 5.-6. pladsen søndag mod Rørby/Værslev. Rørby var blevet nr. 2 i deres pulje, men havde U12-spillere på holdet, så de måtte ikke spille semifinale. Vi kommer foran 1-0, men ender med at tabe 2-5 (mål: Stine og Louise) til de store Rørby-piger, og det er en flok trætte piger der kan sige tak for kampen og tage en 5. plads med hjem til Jyderup.

Indsatsen og resultaterne ved stævnet er helt klart godkendt, og at pigerne som 1. års U10 kun var 2 mål fra semifinalerne er utroligt imponerende! Mon ikke de tager medaljer med hjem næste år 🙂

Turen var også en succes socialt. Pigerne har kun spillet sammen siden august, og har skullet lære hinanden at kende – både på og udenfor banen. Pigerne hyggede sig (selvom nogen synes der var lidt langt mellem kampene) og især diskoteket samt high five-givning de forskellige holds kampindløb var en stor succes! Tak for turen til: Amalie, Stine, Mia, Louise, Wilma, Amanda, Frederikke og Emma samt Mikael og Vivi, der tog med som hjælpere. Pigerne opførte sig eksemplarisk hele weekenden, så træneren tager gerne afsted på tur med dem en anden gang – forhåbentlig kan Thit, Maja og Maica så også komme med til den tid 🙂